Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Ριγκατόνι Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ριγκατόνι
500 γρ. Ριγκατόνι MISKO
2 κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες και στη μέση
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
1 πορτοκαλί πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
150 γρ. ντοματίνια, περασμένα σε ξυλάκι για σουβλάκι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το dressing
1/2 κούπα χυμό λεμονιού
1/3 κούπα ελαιόλαδο
1/4 κούπα μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ριγκατόνι MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Παράλληλα, μόλις πλύνουμε και ετοιμάσουμε τα λαχανικά τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου (ή στο grill του φούρνου) για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό, το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μας, τα βρασμένα ζυμαρικά και το dressing. Προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε πολύ καλά, και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.