Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Ορεκτικά Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ελαφριές Συνταγές για Βραδινό Συνταγές για Φοιτητές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα TikTok Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Φιογκάκι Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Φιογκάκια
500 γρ. Φιογκάκια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 μελιτζάνες, κομμένες σε μικρά κυβάκια
2 κολοκυθάκια, κομμένα σε μικρά κυβάκια
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κυβάκια
400 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 κ.γ. κόλιανδρος ξερός, τριμμένος
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Φιογκάκια MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Προσοχή, τα λαχανικά πρέπει να μείνουν ζωντανά.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ντοματίνια που έχουμε κόψει στη μέση, αλάτι, πιπέρι και έπειτα τον τριμμένο κόλιανδρο. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.