facebook instagram youtube

Φιογκάκια με λαχανικά και κόλιανδρο

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Φιογκάκια

500 γρ. Φιογκάκια

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 μελιτζάνες, κομμένες σε μικρά κυβάκια

2 κολοκυθάκια, κομμένα σε μικρά κυβάκια

1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κυβάκια

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κυβάκια

400 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

1 κ.γ. κόλιανδρος ξερός, τριμμένος

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Φιογκάκια MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.  

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Προσοχή, τα λαχανικά πρέπει να μείνουν ζωντανά.   

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ντοματίνια που έχουμε κόψει στη μέση, αλάτι, πιπέρι και έπειτα τον τριμμένο κόλιανδρο. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.  

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. 

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.