facebook instagram youtube

Εύκολη σάλτσα για τορτελίνια

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τορτελίνι με τυριά

50 γρ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, μεσαίο, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

400 ml χυμό ντομάτας

1/2 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.

Στην συνέχεια τον χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και φέρνουμε σε βρασμό.

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τη ρίγανη, ανακατεύουμε και αφού πάρει μια βράση χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά. Σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.