10΄
Χρόνος
Προετοιμασίας
Προετοιμασίας
20΄
Χρόνος
Μαγειρέματος
Μαγειρέματος
εύκολη
Βαθμός
Δυσκολίας
Δυσκολίας
4
Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
MISKO Τορτελίνι με τυριά
50 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, μεσαίο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
400 ml χυμό ντομάτας
1/2 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Στην συνέχεια τον χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και φέρνουμε σε βρασμό.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τη ρίγανη, ανακατεύουμε και αφού πάρει μια βράση χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά. Σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.