Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Σπαγγετίνη Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγετίνη No10
500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 MISKO
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
150 γρ. ραδίκια ψιλοκομμένα
200 γρ. σπανάκι χονδροκομμένο
½ ματσάκι άγρια ρόκα χονδροκομμένη
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 λεμόνι
100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
2-3 κ.σ. αμύγδαλα κοπανισμένα
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη No10 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη όσο ετοιμάζουμε τη σάλτσα.
Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τα ραδίκια, το σπανάκι, τη ρόκα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε για 4-6 λεπτά, μέχρι να μαραθούν και να μαλακώσουν.
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το νερό των ζυμαρικών, αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά πασπαλισμένα με ξύσμα λεμονιού και κοπανισμένα αμύγδαλα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.