Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Protein
400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO
300 γρ. μπρόκολο
4 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 πιπεριές Φλωρίνης
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
6 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια τις πιπεριές.
Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεματίζουμε το μπρόκολο μέχρι να έχει βράσει αλλά να παραμείνει τραγανό και όχι πολύ βρασμένο. Στην συνέχεια το σουρώνουμε και το περιχύνουμε με άφθονο κρύο νερό.
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το σκόρδο μαζί με τις πιπεριές και το φρέσκο κρεμμυδάκι μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε το μπρόκολο κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το ξύσμα από το λεμόνι και ανακατεύουμε.
Προσθέτετουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο βασιλικό.
Ανακατεύουμε μία τελευταία φορά και σερβίρουμε σε βαθιά, ατομικά πιάτα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.