facebook instagram youtube

Σπαγγέτι με μπρόκολο και πιπεριά φλωρίνης

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 6-7΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Protein

400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO

300 γρ. μπρόκολο

4 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

2 πιπεριές Φλωρίνης

1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

Ξύσμα από 1 λεμόνι

6 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια τις πιπεριές.

Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεματίζουμε το μπρόκολο μέχρι να έχει βράσει αλλά να παραμείνει τραγανό και όχι πολύ βρασμένο. Στην συνέχεια το σουρώνουμε και το περιχύνουμε με άφθονο κρύο νερό.

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.

Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Σοτάρουμε το σκόρδο μαζί με τις πιπεριές και το φρέσκο κρεμμυδάκι μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτουμε το μπρόκολο κομμένο σε μικρά κομμάτια.

Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το ξύσμα από το λεμόνι και ανακατεύουμε.

Προσθέτετουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο βασιλικό.

Ανακατεύουμε μία τελευταία φορά και σερβίρουμε σε βαθιά, ατομικά πιάτα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.