Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με Τυρί Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές Μέχρι 10 υλικά TikTok Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Ριγκατόνι Συνταγές για Μακαρόνια Φούρνου
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ριγκατόνι
300 γρ. Ριγκατόνι MISKO
1/4 κούπα σάλτσα ντομάτας
1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
6 φέτες σαλάμι αέρος, κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 πιπεριά, κομμένη σε μικρά κομμάτια
αλάτι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 20 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ριγκατόνι MISKO και βράζουμε 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας μαζί με τη ρίγανη. Αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το σαλάμι αέρος, και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και περνάμε περίπου 10-12 ριγκατόνι από κάθε ξυλάκι.
Με ένα πινέλο απλώνουμε από πάνω λίγη σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε την τριμμένη μοτσαρέλα και έπειτα το ψιλοκομμένο σαλάμι αέρος μαζί με την πιπεριά.
Αραδειάζουμε τα sticks σε μια λαδόκολλα την οποία και έχουμε βάλει σε ένα ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200*C, για 10 λεπτά, ή μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.