facebook instagram youtube

Pasta stick

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat μέτρια Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ριγκατόνι

300 γρ. Ριγκατόνι MISKO

1/4 κούπα σάλτσα ντομάτας

1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη

150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

6 φέτες σαλάμι αέρος, κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 πιπεριά, κομμένη σε μικρά κομμάτια

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 20 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ριγκατόνι MISKO και βράζουμε 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα ντομάτας μαζί με τη ρίγανη. Αφήνουμε στην άκρη.

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το σαλάμι αέρος, και τα αφήνουμε στην άκρη.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και περνάμε περίπου 10-12 ριγκατόνι από κάθε ξυλάκι.

Με ένα πινέλο απλώνουμε από πάνω λίγη σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε την τριμμένη μοτσαρέλα και έπειτα το ψιλοκομμένο σαλάμι αέρος μαζί με την πιπεριά.

Αραδειάζουμε τα sticks σε μια λαδόκολλα την οποία και έχουμε βάλει σε ένα ταψί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200*C, για 10 λεπτά, ή μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.