Κατηγορίες Συνταγής:
Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με ζυμαρικό τύπου Κοραλάκι Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κοραλάκι
500 γρ. Κοραλάκι MISKO
1 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
2 κ.σ. μηλόξυδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά, σε κυβάκια
1 κλωνάρι σέλινο, σε κυβάκια
4 αυγά, σε κυβάκια
3/4 φλ. καλαμπόκι
100 γρ. γραβιέρα, σε κύβους
100 γρ. ζαμπόν, σε κύβους
10-15 πίκλες, σε ροδέλες
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοραλάκι MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσειγια όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το μηλόξυδο, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και τον άνηθο. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Κόβουμε την πιπεριά, το σέλινο, τα αυγά, τη γραβιέρα και το ζαμπόν σε κυβάκια και τις πίκλες σε ροδέλες. Τα προσθέτουμε σου μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα προσθέτουμε το καλαμπόκι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.