facebook instagram youtube

Μακαρονασαλάτα με Μαγιονέζα

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κοραλάκι

500 γρ. Κοραλάκι MISKO

1 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι

1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα

2 κ.σ. μηλόξυδο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

1 κόκκινη πιπεριά, σε κυβάκια

1 κλωνάρι σέλινο, σε κυβάκια

4 αυγά, σε κυβάκια

3/4 φλ. καλαμπόκι

100 γρ. γραβιέρα, σε κύβους

100 γρ. ζαμπόν, σε κύβους

10-15 πίκλες, σε ροδέλες

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοραλάκι MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσειγια όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το μηλόξυδο, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και τον άνηθο. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Κόβουμε την πιπεριά, το σέλινο, τα αυγά, τη γραβιέρα και το ζαμπόν σε κυβάκια και τις πίκλες σε ροδέλες. Τα προσθέτουμε σου μπολ και ανακατεύουμε καλά.

Έπειτα προσθέτουμε το καλαμπόκι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.