facebook instagram youtube

Μακαρόνια με Φέτα και Ντομάτα στον φούρνο

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Αχιβάδες

250g MISKO Αχιβάδα

500g τοματίνια

250g φέτα

30ml ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.γ. θυμάρι

1 κ.σ. βασιλικό

1 κ.σ. βαλσαμική κρέμα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε τα ντοματίνια και κάνουμε ένα άνοιγμα στο κέντρο τους και ακουμπάμε την φέτα.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι, τον βασιλικό και τα σκόρδα ολόκληρα, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και την βαλσαμική κρέμα.

Ψήνουμε για 25-30’ στους 180ο C, στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου.

Ταυτόχρονα, σε μια κατσαρόλα βράζουμε 3 λίτρα νερό, προσθέτουμε 20g αλάτι και την Αχιβάδα MISKO, ανακατεύουμε και βράζουμε τα ζυμαρικά για 10 λεπτά.

Τα στραγγίζουμε και αμέσως τα αναμειγνύουμε με την ψητή φέτα και τα ντοματίνια.

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φύλλα βασιλικού και θυμάρι.

Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον μπούκοβο, ρίγανη, πιπεριά ψιλοκομμένη ή κρεμμύδι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.