Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Ραντεβού Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Αχιβάδες Ζυμαρικά Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Μακαρόνια Φούρνου
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Αχιβάδες
250g MISKO Αχιβάδα
500g τοματίνια
250g φέτα
30ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.σ. βασιλικό
1 κ.σ. βαλσαμική κρέμα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε τα ντοματίνια και κάνουμε ένα άνοιγμα στο κέντρο τους και ακουμπάμε την φέτα.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι, τον βασιλικό και τα σκόρδα ολόκληρα, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και την βαλσαμική κρέμα.
Ψήνουμε για 25-30’ στους 180ο C, στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου.
Ταυτόχρονα, σε μια κατσαρόλα βράζουμε 3 λίτρα νερό, προσθέτουμε 20g αλάτι και την Αχιβάδα MISKO, ανακατεύουμε και βράζουμε τα ζυμαρικά για 10 λεπτά.
Τα στραγγίζουμε και αμέσως τα αναμειγνύουμε με την ψητή φέτα και τα ντοματίνια.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φύλλα βασιλικού και θυμάρι.
Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον μπούκοβο, ρίγανη, πιπεριά ψιλοκομμένη ή κρεμμύδι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.