facebook instagram youtube
GR | EN

Αχιβάδα με ψητή φέτα και ντοματίνια

IMG_9563-2
IMG_9571
IMG_9667-2
IMG_9683
IMG_9691-3
IMG_9761
IMG_9785
IMG_9563-2
IMG_9571
IMG_9667-2
IMG_9683
IMG_9691-3
IMG_9761
IMG_9785

Η viral μακαρονάδα που αγαπήθηκε από όσους τη δοκίμασαν! Η MISKO Αχιβάδα «κλείνει» μέσα της τη ζουμερή, απολαυστική σάλτσα από ψητή φέτα και τοματίνια, σίγουρα είναι από τις μακαρονάδες  που θα φτιάξεις ξανά και ξανά.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-AXIVADES 597768 – 19

MISKO Αχιβάδες

250g MISKO Αχιβάδα

500g τοματίνια

250g φέτα

30ml ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.γ. θυμάρι

1 κ.σ. βασιλικό

1 κ.σ. βαλσαμική κρέμα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε τα ντοματίνια και κάνουμε ένα άνοιγμα στο κέντρο τους και ακουμπάμε την φέτα.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι, τον βασιλικό και τα σκόρδα ολόκληρα, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και την βαλσαμική κρέμα.

Ψήνουμε για 25-30’ στους 180ο C, στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου.

Ταυτόχρονα, σε μια κατσαρόλα βράζουμε 3 λίτρα νερό, προσθέτουμε 20g αλάτι και την Αχιβάδα MISKO, ανακατεύουμε και βράζουμε τα ζυμαρικά για 10 λεπτά.

Τα στραγγίζουμε και αμέσως τα αναμειγνύουμε με την ψητή φέτα και τα ντοματίνια.

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φύλλα βασιλικού και θυμάρι.

Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον μπούκοβο, ρίγανη, πιπεριά ψιλοκομμένη ή κρεμμύδι.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.