Κατηγορίες Συνταγής:
Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Τριβελάκι
500 γρ. Τρικολόρε Πέννε Ριγκάτε MISKO
500 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
250 γρ. κατίκι
1 κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά
2 κ.σ. κουκουνάρι
1/2 ματσάκι βασιλικό, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.