Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά
250 γρ. Τορτελίνι με Τυριά Ολικής Άλεσης MISKO
2-3 κ.σ. βούτυρο
12 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο
2 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. κολοκύθα
180 ml. γάλα πλήρες
4-5 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Σε ένα μικρό ταψί τοποθετούμε την κολοκύθα με τη σάρκα προς τα πάνω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, για περίπου 30 λεπτά. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι απομακρύνουμε τη μαλακή πλέον σάρκα της κολοκύθας και την πολτοποιούμε στο μπλέντερ μέχρι να γίνει πουρές.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 17 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τορτελίνι με Τυριά Ολικής Άλεσης MISKO. Βράζουμε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το φασκόμηλο και το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι το σκόρδο το φασκόμηλο και να αλλάξουν ελαφρώς χρώμα. Ανακατεύουμε διαρκώς για να μην καούν. Αφαιρούμε το φασκόμηλο.
Προσθέτουμε στο τηγάνι την κολοκύθα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το γάλα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Προσθέτουμε στο τηγάνι την παρμεζάνα, ανακατεύουμε καλά και απομακρύνουμε από τη φωτιά.
Τέλος προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση