
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Κουσκουσάκι
150 γρ. Κουσκουσάκι MISKO
2 ντομάτες ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
χυμό από 2 λεμόνια
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 2 ½ λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κουσκουσάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για το μικρότερο προτεινόμενο χρόνο που αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε το Κουσκουσάκι και το ξεπλένουμε κάτω από κρύο νερό. Το αφήνουμε στην άκρη.
Σε μπολ ρίχνουμε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο, το χυμό των λεμονιών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το δυόσμο και το Κουσκουσάκι και ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν ομοιόμορφα τα υλικά.
Σερβίρουμε το Ταμπουλέ σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαφρώς κρύο απ’ το ψυγείο.