Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Τυρί Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Ελληνικές Συνταγές Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
400 γρ. σπανάκι χονδροκομμένο
250 γρ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
¼ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
4 κ.σ. κολοκυθόσπορους
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Κρατάμε στην άκρη 100 ml από το νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά.
Σουρώνουμε τα Σπαγγέτι και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα που βράσαμε τα ζυμαρικά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε το σπανάκι και το σοτάρουμε για 2 λεπτά, να χάσει τον όγκο του. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το νερό των ζυμαρικών και τη φέτα και ανακατεύουμε ζωηρά να λιώσει η φέτα και να χυλώσει η σάλτσα.
Αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τα Σπαγγέτι και τον άνηθο και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κολοκυθόσπορους.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.