facebook instagram youtube
GR | EN

Σπαγγέτι με σπανάκι, λιαστές ντομάτες και φέτα

REC_spaghetti_liastes_tomates_feta.jpg
REC_spaghetti_liastes_tomates_feta.jpg

Υπέροχη ιδέα για το ταπεράκι του γραφείου αυτά τα σπαγγέτι με μαραμένο σπανάκι, λιαστές ντομάτες και φέτα, αφού φτιάχνεται εύκολα και τρώγεται ευχάριστα και σε θερμοκρασία δωματίου.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-SPAGHETT-No6- 1021314

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

400 γρ. σπανάκι χονδροκομμένο

250 γρ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

250 γρ. φέτα θρυμματισμένη

¼ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

4 κ.σ. κολοκυθόσπορους

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Κρατάμε στην άκρη 100 ml από το νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά.

Σουρώνουμε τα Σπαγγέτι και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη.

Στην ίδια κατσαρόλα που βράσαμε τα ζυμαρικά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.

Προσθέτουμε το σπανάκι και το σοτάρουμε για 2 λεπτά, να χάσει τον όγκο του. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.

Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το νερό των ζυμαρικών και τη φέτα και ανακατεύουμε ζωηρά να λιώσει η φέτα και να χυλώσει η σάλτσα.

Αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τα Σπαγγέτι και τον άνηθο και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.

Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κολοκυθόσπορους.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.