Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
2 ώριμα αβοκάντο
20 γρ. φύλλα φρέσκου βασιλικού & έξτρα για το σερβίρισμα
30 γρ. σπανάκι baby
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό & ξύσμα από 1 λάιμ
80 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Αφαιρούμε τη φλούδα και το κουκούτσι από τα αβοκάντο και ρίχνουμε τη σάρκα τους σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι). Προσθέτουμε το βασιλικό, το σπανάκι, το σκόρδο, το χυμό λάιμ, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και περίπου 60-70 ml ελαιόλαδο και πολτοποιούμε.
Όσο βράζουν τα ζυμαρικά ρίχνουμε περίπου 80ml από το νερό τους στο μούλτι και συνεχίζουμε την πολτοποίηση. Μεταφέρουμε τη σάλτσα σε μεγάλο μπολ.
Μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα που έβρασαν στο μπολ με τη σάλτσα. Προσθέτουμε το ξύσμα λάιμ και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν όλα τα υλικά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου, πασπαλίζοντάς τα με ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.