Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 3 in /export/Web.Apache/root/Misko/wwwroot/wp-content/themes/misko/include/recipe-schema.php on line 46

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 6 in /export/Web.Apache/root/Misko/wwwroot/wp-content/themes/misko/include/recipe-schema.php on line 46
facebook instagram youtube

Σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO

2 ώριμα αβοκάντο

20 γρ. φύλλα φρέσκου βασιλικού & έξτρα για το σερβίρισμα

30 γρ. σπανάκι baby

2 σκελίδες σκόρδο

χυμό & ξύσμα από 1 λάιμ

80 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Αφαιρούμε τη φλούδα και το κουκούτσι από τα αβοκάντο και ρίχνουμε τη σάρκα τους σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι). Προσθέτουμε το βασιλικό, το σπανάκι, το σκόρδο, το χυμό λάιμ, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και περίπου 60-70 ml ελαιόλαδο και πολτοποιούμε.

Όσο βράζουν τα ζυμαρικά ρίχνουμε περίπου 80ml από το νερό τους στο μούλτι και συνεχίζουμε την πολτοποίηση. Μεταφέρουμε τη σάλτσα σε μεγάλο μπολ.

Μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα που έβρασαν στο μπολ με τη σάλτσα. Προσθέτουμε το ξύσμα λάιμ και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν όλα τα υλικά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου, πασπαλίζοντάς τα με ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.