Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegetarian Συνταγές Συνταγές με ζυμαρικά Σέλινο Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σέλινο
1 πακέτο Σέλινο MISKO
100 ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
1 ματσάκι θυμάρι φρέσκο
500 γρ. ντοματίνια τρίχρωμα, κομμένα στη μέση
Φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
200 γρ. Bocconcini
Φρέσκα φύλλα βασιλικού
Βράζουμε το σέλινο σε μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο με το θυμάρι σε δυνατή φωτιά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να χρυσίσει.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια και μια πρέζα αλάτι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 2-3 λεπτά.
Σουρώνουμε το σέλινο, φροντίζοντας να κρατήσουμε περίπου 150ml από το νερό του βρασίματος. Προσθέτουμε το σέλινο μαζί με το νερό που κρατήσαμε στο τηγάνι με τα ντοματίνια. Προσθέτουμε και τα bοcconcini, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φυλλαράκια βασιλικού.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.