facebook instagram youtube

Ζυμαρικά με ντοματίνια & μπουράτα

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σέλινο

1 πακέτο Σέλινο MISKO

100 ml ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες

1 ματσάκι θυμάρι φρέσκο

500 γρ. ντοματίνια τρίχρωμα, κομμένα στη μέση

Φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού

Αλάτι

Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

200 γρ. Bocconcini

Φρέσκα φύλλα βασιλικού

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το σέλινο σε μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο με το θυμάρι σε δυνατή φωτιά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να χρυσίσει.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια και μια πρέζα αλάτι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 2-3 λεπτά.

Σουρώνουμε το σέλινο, φροντίζοντας να κρατήσουμε περίπου 150ml από το νερό του βρασίματος. Προσθέτουμε το σέλινο μαζί με το νερό που κρατήσαμε στο τηγάνι με τα ντοματίνια. Προσθέτουμε και τα bοcconcini, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φυλλαράκια βασιλικού.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.