facebook instagram youtube

Σάλτσα Φέτας

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 17΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι

500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO

60 ml ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

10 ντοματίνια ολόκληρα

1/2 κ.γ. ζάχαρη

400 γρ. ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη

1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι

1 κ.σ. φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός

αλάτι, πιπέρι

350 γρ. θρυμματισμένη φέτα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Το ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σοταριστεί και να βγάλει τα αρώματά του, χωρίς να μαυρίσει.  

Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Ανακινούμε ελαφρά το τηγάνι και σοτάρουμε τα ντοματίνια για 3 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.  

Στη συνέχεια ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες, το θυμάρι και τον βασιλικό. 

 Βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα και τέλος ρίχνουμε τη φέτα. Ανακατεύουμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά, φροντίζοντας να αφήσουμε μερικά τρίμματα φέτας. Δοκιμάζουμε τη σάλτσα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. 

Γεμίζουμε μία μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Αφού το νερό βράσει ρίχνουμε 35 γρ. αλάτι και τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε για όσο χρόνο αναφέρεται στη συσκευασία. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα φέτας.  

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρέσκο βασιλικό. 

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.