Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Χρυσή Σειρά Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Συνταγές για Σάλτσες Ζυμαρικών Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι
500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO
60 ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
10 ντοματίνια ολόκληρα
1/2 κ.γ. ζάχαρη
400 γρ. ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι
1 κ.σ. φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός
αλάτι, πιπέρι
350 γρ. θρυμματισμένη φέτα
Σε ένα τηγάνι και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Το ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σοταριστεί και να βγάλει τα αρώματά του, χωρίς να μαυρίσει.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Ανακινούμε ελαφρά το τηγάνι και σοτάρουμε τα ντοματίνια για 3 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες, το θυμάρι και τον βασιλικό.
Βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα και τέλος ρίχνουμε τη φέτα. Ανακατεύουμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά, φροντίζοντας να αφήσουμε μερικά τρίμματα φέτας. Δοκιμάζουμε τη σάλτσα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Γεμίζουμε μία μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Αφού το νερό βράσει ρίχνουμε 35 γρ. αλάτι και τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε για όσο χρόνο αναφέρεται στη συσκευασία. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα φέτας.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρέσκο βασιλικό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.