Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ρυζάκι
250 γρ. Ρυζάκι MISKO
400 γρ. ρεβίθια, βρασμένα
1/3 κούπα ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
1 φύλλο δάφνης
650 ml νερό ή ζωμό λαχανικών
χυμό από 1 λεμόνι
1/2 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τα ρεβύθια μαζί με το ρυζάκι MISKO, και ανακατεύουμε πολύ καλά για 1 λεπτό.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το κύμινο, το χυμό από το λεμόνι και το ζωμό ή το νερό. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και έπειτα σιγοβράζουμε για 12-15 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με επιπλέον λεμόνι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.