Κατηγορίες Συνταγής:
Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Όσπρια TikTok Συνταγές Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με ΤορτελίνιαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι με τυριά Τρικολόρε
250 γρ. Τρικολόρε Τορτελίνι με Τυριά MISKO
150 γρ. ρεβίθια βρασμένα
8 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πράσο, κομμένο σε ροδέλες
300 γρ. σάλτσα ντομάτας
10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 17 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τρικολόρε Τορτελίνι με Τυριά MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πράσο για περίπου 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Λίγο πριν να είναι έτοιμη η σάλτσα προσθέτουμε τα ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά. Σιγοβράζουμε για άλλα 5 λεπτά.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στο τηγάνι, και στη συνέχεια προσθέτουμε και τον ψιλοκομμένο βασιλικό. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.