facebook instagram youtube

Τρικολόρε τορτελίνι με τυριά με ρεβύθια

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 3 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τορτελίνι με τυριά Τρικολόρε

250 γρ. Τρικολόρε Τορτελίνι με Τυριά MISKO

150 γρ. ρεβίθια βρασμένα

8 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πράσο, κομμένο σε ροδέλες

300 γρ. σάλτσα ντομάτας

10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 17 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τρικολόρε Τορτελίνι με Τυριά MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.   

Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πράσο για περίπου 5 λεπτά.  

Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.  

Λίγο πριν να είναι έτοιμη η σάλτσα προσθέτουμε τα ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά. Σιγοβράζουμε για άλλα 5 λεπτά.  

Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στο τηγάνι, και στη συνέχεια προσθέτουμε και τον ψιλοκομμένο βασιλικό. Ανακατεύουμε πολύ καλά.  

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.