facebook instagram youtube

Μακαρονοσαλάτα με χούμους

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein

250 γρ. Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO

400 γρ. ρεβύθια, βρασμένα

1 κ.σ. ταχίνι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

Χυμό από 1/2 λεμόνι

200 γρ. ντοματίνια, κομμένες στη μέση

1 αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια

100 γρ. ελιές

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Πέννε Ριγκάτε Protein MISKOμέχρι να είναι al dente. 

Βάζουμε τα ρεβίθια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε λίγο από  το υγρό που έχουν βράσει, το ταχίνι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, και τον χυμό λεμονιού, καθώς και λίγη αλατοπίπερο. Χτυπάμε μέχρι να έχετε ένα λείο και ελαφρώς ρευστό χούμους. Προσθέτουμε το χούμους σε ένα μεγάλο μπολ.  

Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα στραγγίζουμε, κρατώντας μισή κούπα από το νερό. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο μπολ με το χούμους και ανακατεύουμε. Αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή, προσθέτουμε λίγο από το νερό μαγειρέματος που έβρασαν τα ζυμαρικά. 

Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τα αγγούρια, το κρεμμύδι, τις ελιές και το σπανάκι και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.