Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές για Σαρακοστή Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Νηστίσιμες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Light Συνταγές με Όσπρια Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά TikTok Συνταγές Συνταγές με MISKO Protein Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein
250 γρ. Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO
400 γρ. ρεβύθια, βρασμένα
1 κ.σ. ταχίνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
200 γρ. ντοματίνια, κομμένες στη μέση
1 αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια
100 γρ. ελιές
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Βάζουμε τα ρεβίθια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε λίγο από το υγρό που έχουν βράσει, το ταχίνι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, και τον χυμό λεμονιού, καθώς και λίγη αλατοπίπερο. Χτυπάμε μέχρι να έχετε ένα λείο και ελαφρώς ρευστό χούμους. Προσθέτουμε το χούμους σε ένα μεγάλο μπολ.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα στραγγίζουμε, κρατώντας μισή κούπα από το νερό. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο μπολ με το χούμους και ανακατεύουμε. Αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή, προσθέτουμε λίγο από το νερό μαγειρέματος που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τα αγγούρια, το κρεμμύδι, τις ελιές και το σπανάκι και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.