Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινές Συνταγές Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για ΜακαρονοσαλάταΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε
300 γρ. Πέννε Ριγκάτε MISKO
1 κόκκινη πιπεριά
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
80 γρ. λιαστές ντομάτες
1 μικρό αγγούρι
7 ελιές
1 ώριμο αβοκάντο
5 κ.σ. μαγιονέζα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 3 λίτρα νερό και προσθέτουμε 20 γρ. αλάτι. Μόλις το νερό βράσει προσθέτουμε τις Πέννε Ριγκάτε MISKO και βράζουμε για 8 λεπτά.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια όλα τα λαχανικά και τις λιαστές ντομάτες και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις προσθέτουμε και αυτές στο μπολ.
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε φέτες.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και αφού κρυώσουν τα μεταφέρουμε σε μία σαλατιέρα ή σε ένα βαθύ σκεύος. Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και το αβοκάντο, αλατίζουμε, προσθέτουμε τη μαγιονέζα και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.