facebook instagram youtube
GR | EN

ΠΕΝΕΣ ΟΙ ΕΛΑΦΡΙΕΣ – Πένες με μοτσαρέλα

Συνταγές με χαρακτήρα
059A8666
059A8666

Μια συνταγή που ισορροπεί επιδέξια ανάμεσα σε σαλάτες και μακαρονάδες, είναι σίγουρη για τον εαυτό της, αέρινη και εντυπωσιακή.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-PEΝAKI 894598 – 18

MISKO Πενάκι

500 γρ. Πενάκι MISKO

100 γρ. πιπεριές Φλωρίνης (σε βάζο)

2 – 3 μοτσαρέλες bufalla (ή 300 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο)

80 γρ. ρόκα (άγρια)

3 – 4 κ. σούπας ελαιόλαδο

2 κ. σούπας λευκό μπαλσάμικο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κάνουμε διαλογισμό μέχρι να πεινάσουμε.

Βράζουμε το Πενάκι MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις σουρώνουμε, ζώντας πάντα στη στιγμή.

Τις βάζουμε σε βαθύ μπολ και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.

Κόβουμε τις πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες και τις ρίχνουμε στο μπολ. Σκίζουμε τις μοτσαρέλες με τα χέρια σε μικρότερα κομμάτια και τις ρίχνουμε στο μπολ. Ρίχνουμε την μισή ρόκα στο μπολ και ανακατεύουμε με την ησυχία μας.

Σερβίρουμε σε μπολ ή βαθιά πιάτα και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη ρόκα. Namaste.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.