
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πενάκι
500 γρ. Πενάκι MISKO
100 γρ. πιπεριές Φλωρίνης (σε βάζο)
2 – 3 μοτσαρέλες bufalla (ή 300 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο)
80 γρ. ρόκα (άγρια)
3 – 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 κ. σούπας λευκό μπαλσάμικο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Κάνουμε διαλογισμό μέχρι να πεινάσουμε.
Βράζουμε το Πενάκι MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις σουρώνουμε, ζώντας πάντα στη στιγμή.
Τις βάζουμε σε βαθύ μπολ και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τις πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες και τις ρίχνουμε στο μπολ. Σκίζουμε τις μοτσαρέλες με τα χέρια σε μικρότερα κομμάτια και τις ρίχνουμε στο μπολ. Ρίχνουμε την μισή ρόκα στο μπολ και ανακατεύουμε με την ησυχία μας.
Σερβίρουμε σε μπολ ή βαθιά πιάτα και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη ρόκα. Namaste.