Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
300 γρ. βρασμένο παντζάρι, κομμένο σε φέτες
2 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο
200 γρ. σπανάκι baby
150 ml γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Παράλληλα ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το παντζάρι μαζί με το θυμάρι και το σπανάκι. Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Ένα λεπτό πριν να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά προσθέτουμε στο τηγάνι το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού καθώς και 2-3 κ.σ. από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με επιπλέον φρέσκο θυμάρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.