facebook instagram youtube
GR | EN

Μακαρόνια με παντζάρια

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

300 γρ. βρασμένο παντζάρι, κομμένο σε φέτες

2 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο

200 γρ. σπανάκι baby

150 ml γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Παράλληλα ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το παντζάρι μαζί με το θυμάρι και το σπανάκι. Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.

Ένα λεπτό πριν να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά προσθέτουμε στο τηγάνι το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού καθώς και 2-3 κ.σ. από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με επιπλέον φρέσκο θυμάρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2023. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.