Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από το Μαμά Πεινάω Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
5 λίτρα νερό
35 γρ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
60 γρ. βασιλομανίταρα
100 γρ. ανθότυρο
1 πρέζα μπούκοβο
ξύσμα από 1 λεμόνι
Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό. Όταν πάρει βράση προσθέτουμε το αλάτι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε για περίπου 11-13 λεπτά.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο βρασμός, ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
Ψιλοκόβουμε τα βασιλομανίταρα και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Κατόπιν μεταφέρουμε τα ζυμαρικά από την κατσαρόλα στο τηγάνι, χωρίς να τα στραγγίξουμε. Ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε καλά, να δέσουν τα υλικά. Πασπαλίζουμε το μπούκοβο. Τέλος προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα ζεστή.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.