facebook instagram youtube
GR | EN

Μακαρονάδα ολικής άλεσης με μανιτάρια και ανθότυρο

Συνταγή από: Μαμά Πεινάω
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟ_MISKO_2
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟ_MISKO_1
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟ_MISKO_2
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟ_MISKO_1

Πανεύκολη και λαχταριστή μακαρονάδα με σπαγγέτι ολικής άλεσης, σοταριστά μανιτάρια και ανθότυρο, μπορεί να βρίσκεται ζεστή στο πιάτο σας, σε λιγότερο από 20 λεπτά.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 13΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-WHOLE_WHEAT-SPAGHETTI_No6 3601024 – 20

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO

5 λίτρα νερό

35 γρ. αλάτι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

60 γρ. βασιλομανίταρα

100 γρ. ανθότυρο

1 πρέζα μπούκοβο

ξύσμα από 1 λεμόνι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό. Όταν πάρει βράση προσθέτουμε το αλάτι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε για περίπου 11-13 λεπτά.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο βρασμός, ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.

Ψιλοκόβουμε τα βασιλομανίταρα και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Κατόπιν μεταφέρουμε τα ζυμαρικά από την κατσαρόλα στο τηγάνι, χωρίς να τα στραγγίξουμε. Ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε καλά, να δέσουν τα υλικά. Πασπαλίζουμε το μπούκοβο. Τέλος προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα ζεστή.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.