facebook instagram youtube

Μακαρονάδα ολικής άλεσης με μανιτάρια και ανθότυρο

Συνταγή από: Μαμά Πεινάω
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 13΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO

5 λίτρα νερό

35 γρ. αλάτι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

60 γρ. βασιλομανίταρα

100 γρ. ανθότυρο

1 πρέζα μπούκοβο

ξύσμα από 1 λεμόνι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό. Όταν πάρει βράση προσθέτουμε το αλάτι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε για περίπου 11-13 λεπτά.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο βρασμός, ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.

Ψιλοκόβουμε τα βασιλομανίταρα και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Κατόπιν μεταφέρουμε τα ζυμαρικά από την κατσαρόλα στο τηγάνι, χωρίς να τα στραγγίξουμε. Ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε καλά, να δέσουν τα υλικά. Πασπαλίζουμε το μπούκοβο. Τέλος προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα ζεστή.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.