Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από το Μαμά Πεινάω Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Διαβητικούς Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
5 λίτρα νερό
35 γρ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
60 γρ. βασιλομανίταρα
100 γρ. ανθότυρο
1 πρέζα μπούκοβο
ξύσμα από 1 λεμόνι

Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό. Όταν πάρει βράση προσθέτουμε το αλάτι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε για περίπου 11-13 λεπτά.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο βρασμός, ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
Ψιλοκόβουμε τα βασιλομανίταρα και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Κατόπιν μεταφέρουμε τα ζυμαρικά από την κατσαρόλα στο τηγάνι, χωρίς να τα στραγγίξουμε. Ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε καλά, να δέσουν τα υλικά. Πασπαλίζουμε το μπούκοβο. Τέλος προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα ζεστή.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.