Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγετίνη Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή ΣάλτσαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγετίνη No10
500 γρ. Σπαγγετίνη Nο10 Ολικής Άλεσης MISKO
8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
200 γρ. κατσικίσιο τυρί
100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Nο10 Ολικής Άλεσης MISKO . Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν. Τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. Ελαιόλαδο, ανακατεύουμε απαλά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Στην κατσαρόλα που έβρασαν τα ζυμαρικά ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι, τη μισή ποσότητα κατσικίσιο και το νερό των ζυμαρικών και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με θρυμματισμένο το υπόλοιπο κατσικίσιο και φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.