facebook instagram youtube

Μακαρονάδα με κατσικίσιο τυρί και φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι

REC_makaronada_katsikisio.jpg
REC_makaronada_katsikisio.jpg
shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_SPAGGETIOLIKIS10

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγετίνη No10

500 γρ. Σπαγγετίνη Nο10 Ολικής Άλεσης MISKO

8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

200 γρ. κατσικίσιο τυρί

100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Nο10 Ολικής Άλεσης MISKO . Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν. Τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. Ελαιόλαδο, ανακατεύουμε απαλά και τα αφήνουμε στην άκρη.

Στην κατσαρόλα που έβρασαν τα ζυμαρικά ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι, τη μισή ποσότητα κατσικίσιο και το νερό των ζυμαρικών και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με θρυμματισμένο το υπόλοιπο κατσικίσιο και φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι.

© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.