facebook instagram youtube

Μακαρονάδα Caprese

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Αχιβάδες

500 γρ. Αχιβάδα MISKO

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

½ κ.γ. ξερό βασιλικό

220 γρ. νωπή μοτσαρέλα σε φέτες

1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 5 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.

Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον ξερό βασιλικό και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαραθούν και να μαλακώσουν.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε την Αχιβάδα MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα τα ζυμαρικά κατευθείαν στην κατσαρόλα με τα ντοματίνια και προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και την μισή ποσότητα φρέσκου βασιλικού. Ανακατεύουμε απαλά να λιώσει λίγο η μοτσαρέλα και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με τον υπόλοιπο φρέσκο βασιλικό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.