Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές με Miskoτίνη & Extrafino Συνταγές από τη Madame Ginger Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Extrafino Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Extrafino No12
500 γρ. Extrafino No12 MISKO
50 γρ. ταχίνι
50 γρ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. μηλόξυδο
1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
2 μικρά αγγούρια, ξεσποριασμένα, κομμένα σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
σουσάμι καβουρδισμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Extrafino No12 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) βάζουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο, το ταχίνι, τη σάλτσα σόγιας, το μηλόξυδο, το τζίτζερ, το σκόρδο και το καγιέν. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα.
Μεταφέρουμε τη σάλτσα σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τα αγγούρια, την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν ομοιόμορφα όλα τα υλικά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά, πασπαλίζοντας με σουσάμι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.