facebook instagram youtube
GR | EN

Κοφτό ολικής άλεσης με πέστο μυρωδικών και καρύδια

ΚΟΦΤΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ΚΑΡΥΔΙΑ_MISKO_2
ΚΟΦΤΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ΚΑΡΥΔΙΑ_MISKO
ΚΟΦΤΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ΚΑΡΥΔΙΑ_MISKO_2
ΚΟΦΤΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ΚΑΡΥΔΙΑ_MISKO

Δοκιμάστε αυτό το φανταστικό πέστο με -όχι ένα- αλλά τέσσερα διαφορετικά μυρωδικά, μαζί με κοφτό ολικής άλεσης και κοπανισμένα καρύδια και γνωρίστε τη νέα σας αγαπημένη μακαρονάδα του 25λέπτου.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 13΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-WHOLE_WHEAT-KOFTO 5851024 – 14

MISKO Ολικής Άλεσης Κοφτό

500 γρ. Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης MISKO

80 γρ. καρύδια κοπανισμένα

100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι

Για το πέστο

½ ματσάκι ρόκα

½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό

½ ματσάκι μαϊντανό

½ ματσάκι σχοινόπρασο

2 σκελίδες σκόρδο

50 γρ. καρύδια ψίχα

60 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι

120 ml ελαιόλαδο

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε την πέστο. Βάζουμε τη ρόκα, τον βασιλικό, το μαϊντανό, το σχοινόπρασο, το σκόρδο, τα καρύδια, το κεφαλοτύρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο σταδιακά και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθεί η σάλτσα.

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Σπαγγέτι Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με την σάλτσα πέστο. Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν ομοιόμορφα τα υλικά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά πασπαλισμένα με κοπανισμένα καρύδια και τριμμένο κεφαλοτύρι.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.