facebook instagram youtube

Κοφτό ολικής άλεσης με πέστο μυρωδικών και καρύδια

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 13΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Κοφτό

500 γρ. Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης MISKO

80 γρ. καρύδια κοπανισμένα

100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι

Για το πέστο

½ ματσάκι ρόκα

½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό

½ ματσάκι μαϊντανό

½ ματσάκι σχοινόπρασο

2 σκελίδες σκόρδο

50 γρ. καρύδια ψίχα

60 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι

120 ml ελαιόλαδο

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε την πέστο. Βάζουμε τη ρόκα, τον βασιλικό, το μαϊντανό, το σχοινόπρασο, το σκόρδο, τα καρύδια, το κεφαλοτύρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο σταδιακά και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθεί η σάλτσα.

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Σπαγγέτι Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με την σάλτσα πέστο. Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν ομοιόμορφα τα υλικά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά πασπαλισμένα με κοπανισμένα καρύδια και τριμμένο κεφαλοτύρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.