Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Κοφτό Μακαρονάκι Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Κοφτό
500 γρ. Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης MISKO
80 γρ. καρύδια κοπανισμένα
100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
Για το πέστο
½ ματσάκι ρόκα
½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι σχοινόπρασο
2 σκελίδες σκόρδο
50 γρ. καρύδια ψίχα
60 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
120 ml ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ετοιμάζουμε την πέστο. Βάζουμε τη ρόκα, τον βασιλικό, το μαϊντανό, το σχοινόπρασο, το σκόρδο, τα καρύδια, το κεφαλοτύρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο σταδιακά και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθεί η σάλτσα.
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Σπαγγέτι Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με την σάλτσα πέστο. Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν ομοιόμορφα τα υλικά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά πασπαλισμένα με κοπανισμένα καρύδια και τριμμένο κεφαλοτύρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.