Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Τυρί Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Κανελόνια Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Μακαρόνια ΦούρνουΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κανελόνια
250 γρ. Κανελόνια MISKO
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
400 γρ. φέτα θρυμματισμένη
250 γρ. γραβιέρα
1 κ.γ. ξερή ρίγανη
400 ml κρέμα γάλακτος
¼ κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τα αυγά και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτουμε τη φέτα και τη μισή ποσότητα γραβιέρας και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
Λαδώνουμε μεγάλο πυρίμαχο σκεύος ή ταψί γεμίζουμε τα Κανελόνια MISKO με τη γέμιση και τα τοποθετούμε κολλητά και ομοιόμορφα σε μία στρώση. Αν μας περισσέψει γέμιση, τη βάζουμε εδώ κι εκεί ανάμεσα στα κανελόνια.
Σε μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, το μοσχοκάρυδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και περιχύνουμε με το μείγμα τα κανελόνια. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη γραβιέρα.
Καλύπτουμε το σκεύος με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C στον αέρα, για 30 λεπτά. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο, ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 200°C και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά, προσέχοντας να μην αρπάξει η επιφάνεια.
Αφήνουμε το φαγητό να σταθεί για 15 λεπτά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.