facebook instagram youtube

Ματσάτα Αlfredo

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Χρυσή Σειρά Ματσάτα

500 γρ. Ματσάτα Χρυσή Σειρά MISKO

150 γρ. βούτυρο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

200 ml κρέμα γάλακτος

2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

αλάτι, πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και το αφήνουμε να βράσει σε υψηλή φωτιά. Προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε ένα πακέτο Ματσάτα Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με μια πιρούνα και τα αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.

Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και όταν λιώσει προσθέτουμε το σκόρδο. Το αφήνουμε να σοταριστεί σε μέτρια φωτιά και να βγάλει τα αρώματα του.

Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.

Μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατεύουμε ελαφρά να ενωθούν με τη σάλτσα.

Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.