Κατηγορίες Συνταγής:
Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές με Τυρί Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με Χρυσή Σειρά Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα TikTok Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με ζυμαρικά Ματσάτα Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Χρυσή Σειρά Ματσάτα
500 γρ. Ματσάτα Χρυσή Σειρά MISKO
150 γρ. βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
200 ml κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι, πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και το αφήνουμε να βράσει σε υψηλή φωτιά. Προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε ένα πακέτο Ματσάτα Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με μια πιρούνα και τα αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και όταν λιώσει προσθέτουμε το σκόρδο. Το αφήνουμε να σοταριστεί σε μέτρια φωτιά και να βγάλει τα αρώματα του.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατεύουμε ελαφρά να ενωθούν με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.