Κατηγορίες Συνταγής:
Παραδοσιακές Συνταγές Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Χυλοπίτες Ελληνικές Συνταγές Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Χυλοπίτες με αυγά
500 γρ. Χυλοπίτες MISKO
150 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
400 γρ. φέτα θρυμματισμένη
½ κ.γ. θυμάρι ξερό
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πως να δημιουργήσετε μία πεντανόστιμη συνταγή με χυλοπίτες:
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Χυλοπίτες MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας 150 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε τη φέτα θρυμματισμένη, το θυμάρι, μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το καυτό νερό των ζυμαρικών και ανακατεύουμε ζωηρά με ξύλινη κουτάλα, ώστε να χυλώσει το μείγμα. Προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο ακόμα και ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά.
Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλίζοντας με έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.