facebook instagram youtube

Μακαρονάδα με τυρί κρέμα

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

2 κόκκινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες

χυμό από 1 λεμόνι

250 γρ. τυρί κρέμα light

120 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

ξύσμα από 1 λεμόνι

¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Προσθέτουμε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια το σκόρδο, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και 100-120 ml από το νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά (με μια κουτάλα σούπας) και ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθεί η σάλτσα και να χυλώσει.

Μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα που έβρασαν στο τηγάνι με το τυρί κρέμα, πασπαλίζουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο ξύσμα λεμονιού και τη μισή ποσότητα μαϊντανού, ανακατεύουμε απαλά να καλυφθούν όλα από τη σάλτσα και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά πασπαλίζοντάς τα με λίγο ακόμα ξύσμα και τον υπόλοιπο μαϊντανό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.