Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Τυρί Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
2 κόκκινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
χυμό από 1 λεμόνι
250 γρ. τυρί κρέμα light
120 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
ξύσμα από 1 λεμόνι
¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Προσθέτουμε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια το σκόρδο, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και 100-120 ml από το νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά (με μια κουτάλα σούπας) και ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθεί η σάλτσα και να χυλώσει.
Μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα που έβρασαν στο τηγάνι με το τυρί κρέμα, πασπαλίζουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο ξύσμα λεμονιού και τη μισή ποσότητα μαϊντανού, ανακατεύουμε απαλά να καλυφθούν όλα από τη σάλτσα και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά πασπαλίζοντάς τα με λίγο ακόμα ξύσμα και τον υπόλοιπο μαϊντανό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.