Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Τυρί Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Τορτελίνια Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή ΣάλτσαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι με τυριά
250 γρ. Τορτελίνι με τυριά MISKO
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
80 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
250 ml κρέμα γάλακτος
120 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τορτελίνι με Τυριά MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας 80 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ρηχή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Σβήνουμε με το νερό των ζυμαρικών, που κρατήσαμε.
Όταν το περισσότερο εξατμιστεί, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας μέχρι να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη μισή ποσότητα κεφαλογραβιέρας και τα τορτελίνια και ανακατεύουμε απαλά. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη κεφαλογραβιέρα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση