facebook instagram youtube
GR | EN

Τορτελίνι αλα κρεμ

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ_MISKO_2
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ_MISKO_1
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ_MISKO_2
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ_MISKO_1

Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για τορτελίνι αλά κρεμ με πλούσια, τυρένια σάλτσα από κρέμα γάλακτος και κεφαλογραβιέρα που μπορείτε να τα ευχαριστηθείτε ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-TORTELINI-TYRIA 1024531 – 9

MISKO Τορτελίνι με τυριά

250 γρ. Τορτελίνι με τυριά MISKO

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

80 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

250 ml κρέμα γάλακτος

120 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τορτελίνι με Τυριά MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας 80 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ρηχή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Σβήνουμε με το νερό των ζυμαρικών, που κρατήσαμε.

Όταν το περισσότερο εξατμιστεί, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας μέχρι να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη μισή ποσότητα κεφαλογραβιέρας και τα τορτελίνια και ανακατεύουμε απαλά. Αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη κεφαλογραβιέρα.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.