Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Φιογκάκι Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Φιογκάκια
500 γρ. Φιογκάκι MISKO
250 γρ. φασολάκια πλατιά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
100 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
80 γρ. αμύγδαλα ψημένα και κοπανισμένα
4 κ.σ. σησαμέλαιο
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. μέλι
½ κ.γ. σκόνη τσίλι ή πιπέρι καγιέν
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα φασολάκια. Τα βράζουμε για 5 λεπτά και τα μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα σε μπολ με νερό και πάγο για να κρυώσουν γρήγορα.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα όπου συνεχίζει να βράζει το νερό, το Φιογκάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με πιρούνι το σησαμέλαιο, τη σάλτσα σόγιας, το μέλι και την σκόνη τσίλι (ή το καγιέν). Προσθέτουμε τα φασολάκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το καλαμπόκι και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.
Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου, πασπαλίζοντάς τη με κοπανισμένα αμύγδαλα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.