Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Σαρακοστή Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Light Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Φιογκάκι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Φιογκάκια
500 γρ. Φιογκάκι MISKO
250 γρ. φασολάκια πλατιά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
100 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
80 γρ. αμύγδαλα ψημένα και κοπανισμένα
4 κ.σ. σησαμέλαιο
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. μέλι
½ κ.γ. σκόνη τσίλι ή πιπέρι καγιέν

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα φασολάκια. Τα βράζουμε για 5 λεπτά και τα μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα σε μπολ με νερό και πάγο για να κρυώσουν γρήγορα.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα όπου συνεχίζει να βράζει το νερό, το Φιογκάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με πιρούνι το σησαμέλαιο, τη σάλτσα σόγιας, το μέλι και την σκόνη τσίλι (ή το καγιέν). Προσθέτουμε τα φασολάκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το καλαμπόκι και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.
Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου, πασπαλίζοντάς τη με κοπανισμένα αμύγδαλα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.