facebook instagram youtube

Χταποδοσαλάτα με τρικολόρε τριβελάκι

Βαθμολογία 5 από 5
(4)
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 60΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε

500 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO

1 χταπόδι

30 γρ. κάπαρη

40 γρ. ελιές της επιλογής σας

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

10-15 ντοματίνια, κομμένα σε μικρότερα κομμάτια

3-4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. μπαλσάμικο

10 φύλλα φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το χταπόδι και σιγοβράζουμε με το καπάκι κλειστό μέχρι να μαλακώσει. Το χταπόδι θα βγάλει τα δικά του υγρά, αν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό. Αφήνουμε το χταπόδι να κρυώσει και κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε την κάπαρη, τις ελιές, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το δυόσμο και το χταπόδι. Ανακατεύουμε καλά.

Τέλος προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε κρύα ή και ζεστά.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 5 από 5
24 Οκτωβρίου, 2022
Avatar for Eirini Pol
Eirini Pol
Βαθμολογία 5 από 5
21 Οκτωβρίου, 2022
Avatar for Georgina Kontogianni
Georgina Kontogianni
Βαθμολογία 5 από 5
21 Οκτωβρίου, 2022
Avatar for Χρυσα Σοφιανιδου
Χρυσα Σοφιανιδου
Βαθμολογία 5 από 5
18 Οκτωβρίου, 2022
Avatar for ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.