facebook instagram youtube

Τρικολόρε τορτελίνι με σάλτσα παρμεζάνας

Η πιο λαχταριστή και κρεμώδης σάλτσα παρμεζάνας είναι εδώ. Μαζί με το Τρικολόρε Τορτελίνι δημιουργούν, εύκολα και απλά, ένα πεντανόστιμο πιάτο που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 3 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τορτελίνι με τυριά Τρικολόρε

250 γρ. Τρικολόρε Τορτελίνι με τυριά MISKO

60 γρ. βούτυρο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.γ. ρίγανη

20 γρ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη

25 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)

200 ml ζωμό λαχανικών

200 ml κρέμα γάλακτος

120 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι, πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο και βάζουμε το σκόρδο, τη ρίγανη και τη λιαστή ντομάτα.

Σταδιακά ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 3-4 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα και κατεβάζουμε τη σάλτσα από τη φωτιά.

Παράλληλα βράζουμε σε μία κατσαρόλα 2,5 λίτρα νερό και προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι.

Ρίχνουμε τα Τρικολόρε Τορτελίνι με Τυριά MISKO, ανακατεύουμε ελαφρά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε, κρατώντας 80 ml από το νέρο που έβρασαν.

Μεταφέρουμε το Τρικολόρε Τορτελίνι στο τηγάνι με τη σάλτσα. Αν χρειάζεται να αραιώσουμε ελαφρά προσθέτουμε λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με επιπλέον παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.