Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι με τυριά Τρικολόρε
250 γρ. Τρικολόρε Τορτελίνι με τυριά MISKO
60 γρ. βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ρίγανη
20 γρ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
25 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
200 ml ζωμό λαχανικών
200 ml κρέμα γάλακτος
120 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο και βάζουμε το σκόρδο, τη ρίγανη και τη λιαστή ντομάτα.
Σταδιακά ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 3-4 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα και κατεβάζουμε τη σάλτσα από τη φωτιά.
Παράλληλα βράζουμε σε μία κατσαρόλα 2,5 λίτρα νερό και προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι.
Ρίχνουμε τα Τρικολόρε Τορτελίνι με Τυριά MISKO, ανακατεύουμε ελαφρά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε, κρατώντας 80 ml από το νέρο που έβρασαν.
Μεταφέρουμε το Τρικολόρε Τορτελίνι στο τηγάνι με τη σάλτσα. Αν χρειάζεται να αραιώσουμε ελαφρά προσθέτουμε λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με επιπλέον παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.