facebook instagram youtube
GR | EN

Ταλιατέλλες Alfredo

ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ALFREDO_MISKO_2
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ALFREDO_MISKO_1
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ALFREDO_MISKO_2
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ALFREDO_MISKO_1

Ταξιδέψτε μέχρι τη γραφική Ρώμη με αυτή την υπέροχη Alfredo με ταλιατέλλες, που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα σε 30 μόλις λεπτά.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-KRITHARAKI-METRIO 1024581 – 10

MISKO Ταλιατέλλες

500 γρ. Ταλιατέλλες MISKO

80 γρ. βούτυρο

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

350 ml κρέμα γάλακτος

120 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ρηχή κατσαρόλα. Όταν λιώσει προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χαμηλώνουμε την φωτιά. Αφήνουμε να μαγειρευτεί για 6-8 λεπτά, ανακατεύοντας κατα διαστήματα.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Ταλιατέλλες MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Ρίχνουμε την μισή ποσότητα παρμεζάνας, ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι στην σαλτσα με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε απαλά.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε κατευθείαν στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά να καλυφθούν και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη παρμεζάνα και το ψιλοκομμένο μαϊντανό.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.