facebook instagram youtube

Ταλιατέλλες Alfredo

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ταλιατέλλες

500 γρ. Ταλιατέλλες MISKO

80 γρ. βούτυρο

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

350 ml κρέμα γάλακτος

120 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ρηχή κατσαρόλα. Όταν λιώσει προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χαμηλώνουμε την φωτιά. Αφήνουμε να μαγειρευτεί για 6-8 λεπτά, ανακατεύοντας κατα διαστήματα.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Ταλιατέλλες MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Ρίχνουμε την μισή ποσότητα παρμεζάνας, ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι στην σαλτσα με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε απαλά.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε κατευθείαν στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά να καλυφθούν και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη παρμεζάνα και το ψιλοκομμένο μαϊντανό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.