facebook instagram youtube
GR | EN

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ – Μακαρόνια βουτύρου με τριμμένη παρμεζάνα

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 12΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-SPAGHETT-No6- 1021314

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

80 γρ. βούτυρο

150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

φρεσκοτριμμένο πιπέρι (προαιρετικά)

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βλέπουμε σειρά μέχρι να μείνει ο ελάχιστος δυνατός χρόνος για μαγείρεμα.

Βράζουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σκρολάρουμε στο Instagram μέχρι να γίνουν.

Σουρώνουμε και κρατάμε ½ φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν. Λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το μισό νερό που κρατήσαμε.

Ρίχνουμε τα σπαγγέτι και την μισή τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό.

Ρίχνουμε παρμεζάνα και σερβίρουμε σε μπολ (για εύκολη κατανάλωση σε ξαπλωτή θέση στον καναπέ).

© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.