facebook instagram youtube
GR | EN

Σπαγγέτι Cacio e Peppe

ΣΠΑΓΓΕΤΙ_CACIO E PEPPE _MISKO_2_ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ
ΣΠΑΓΓΕΤΙ_CACIO E PEPPE _MISKO_1_ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ
ΣΠΑΓΓΕΤΙ_CACIO E PEPPE _MISKO_2_ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ
ΣΠΑΓΓΕΤΙ_CACIO E PEPPE _MISKO_1_ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ

Τα αγαπημένα σπαγγέτι Cacio e Peppe των Ιταλών δεν θέλουν ούτε πολλά υλικά, ούτε πολύ χρόνο: όλη η νοστιμιά κρύβεται στο ζωμό των ζυμαρικών που χυλώνει με το βούτυρο και την παρμεζάνα και μαζί κάνουν μια σάλτσα συναρπαστική.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 16΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-GOLDEN_LINE-SPAGHETTI 3231024 – 18

MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι

500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO

180 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

110 γρ. βούτυρο

200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας περίπου 180 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι, προσθέτουμε μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο αλάτι και αφήνουμε να λιώσει για 1-2 λεπτά.

Προσθέτουμε το νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά, αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε τα σπαγγέτι ανακατεύοντας καλά.

Προσθέτουμε τα ¾ της παρμεζάνας, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλίζοντάς τα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την υπόλοιπη παρμεζάνα.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.