Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Χρυσή Σειρά Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Πασχαλινές Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Ιταλικές Μακαρονάδες Μακαρονάδες με Λευκή ΣάλτσαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι
500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO
180 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
110 γρ. βούτυρο
200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας περίπου 180 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι, προσθέτουμε μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο αλάτι και αφήνουμε να λιώσει για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε το νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά, αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε τα σπαγγέτι ανακατεύοντας καλά.
Προσθέτουμε τα ¾ της παρμεζάνας, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλίζοντάς τα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την υπόλοιπη παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.