facebook instagram youtube

Σπαγγέτι Cacio e Peppe

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 16΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι

500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO

180 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

110 γρ. βούτυρο

200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας περίπου 180 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι, προσθέτουμε μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο αλάτι και αφήνουμε να λιώσει για 1-2 λεπτά.

Προσθέτουμε το νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά, αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε τα σπαγγέτι ανακατεύοντας καλά.

Προσθέτουμε τα ¾ της παρμεζάνας, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλίζοντάς τα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την υπόλοιπη παρμεζάνα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.