facebook instagram youtube

Σάλτσα Ροκφόρ

Αν σας αρέσουν οι ιδιαίτερες γεύσεις θα λατρέψετε αυτή τη συνταγή με τορτελίνια και ροκφόρ. Σε μόλις 15 λεπτά θα έχετε στο τραπέζι σας ένα απίστευτα γευστικό πιάτο! 

shadow shadow
preperation ΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 3 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά

250 γρ. Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά MISKO

250 γρ. κρέμα γάλακτος

150 γρ. θρυμματισμένο ροκφόρ

100 γρ. τυρί κρέμα

50 γρ. βρασμένο αρακά (προαιρετικά)

3 κ.γ. ψιλοκομμένο φασκόμηλο

30 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια

αλάτι, πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, σε μέτρια φωτιά.

Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Προσθέτουμε αλάτι αν χρειάζεται και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. 

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε 2,5 λίτρα νερό και προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι. Ρίχνουμε τα Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά MISKO και τα ανακατεύουμε ελαφρά. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα. 

Ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. 

Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με φρέσκα φύλλα φασκόμηλου. 

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.