Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά
250 γρ. Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά MISKO
250 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. θρυμματισμένο ροκφόρ
100 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. βρασμένο αρακά (προαιρετικά)
3 κ.γ. ψιλοκομμένο φασκόμηλο
30 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια
αλάτι, πιπέρι
Σε ένα ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, σε μέτρια φωτιά.
Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε αλάτι αν χρειάζεται και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε 2,5 λίτρα νερό και προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι. Ρίχνουμε τα Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά MISKO και τα ανακατεύουμε ελαφρά. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα.
Ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με φρέσκα φύλλα φασκόμηλου.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.