Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια
100 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
120 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού
100 γρ. κουκουνάρι
80-100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
500 γρ. Λιγκουίνι MISKO
Σε ένα μικρό τηγάνι καβουρδίζουμε ελαφρώς το κουκουνάρι για να βγάλει τα αρώματα του. Αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα blender βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον βασιλικό και χτυπάμε να πολτοποιηθούν τα υλικά.
Έπειτα προσθέτουμε και το κουκουνάρι και χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί. Στο τέλος, προσθέτουμε την παρμεζάνα, πιπέρι και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας. Αν η πέστο μας είναι αρκετά πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά μας.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.