facebook instagram youtube

Σάλτσα Πέστο Βασιλικού (αλά Τζενοβέζε)

Μια πολύ εύκολη συνταγή για πέστο βασιλικού με φρέσκα φύλλα βασιλικού. Ιδανική για να συνοδεύσει τα αγαπημένα μας ζυμαρικά, αλλά ακόμα και άλλα πιάτα όπως κρεατικά.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια

100 γρ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

120 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού

100 γρ. κουκουνάρι

80-100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

500 γρ. Λιγκουίνι MISKO

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μικρό τηγάνι καβουρδίζουμε ελαφρώς το κουκουνάρι για να βγάλει τα αρώματα του. Αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα blender βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον βασιλικό και χτυπάμε να πολτοποιηθούν τα υλικά.

Έπειτα προσθέτουμε και το κουκουνάρι και χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί. Στο τέλος, προσθέτουμε την παρμεζάνα, πιπέρι και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.

Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας. Αν η πέστο μας είναι αρκετά πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά μας.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.