Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ριγκατόνι
250 γρ. Ριγκατόνι MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το dip φέτας
80 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
100 γρ. φέτα
1/2 κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ριγκατόνι MISKO. Βράζουμε για 11 λεπτά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, την τριμμένη παρμεζάνα, το αποξηραμένο σκόρδο και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα ζυμαρικά.
Τοποθετούμε τα ζυμαρικά στον κάδο του air fryer και τα ψήνουμε στους 180°C για 10-15 λεπτά. Αν δεν χωράνε όλα τα ζυμαρικά, τα ψήνουμε σε δόσεις. Στα πρώτα 7 λεπτά ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Παράλληλα, σε ένα μεσαίο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, και σπάμε τη φέτα με τα δάχτυλα. Προσθέτουμε 1 κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε τα pasta chips με το dip φέτας και επιπλέον τριμμένη παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.