facebook instagram youtube

Pasta chips

Η πιο ανατρεπτική και παιχνιδιάρικη συνταγή για μακαρόνια είναι σίγουρα αυτή! Pasta chips για το παιδικό party, για το pasta party ή για μια βραδιά με φίλους. Συνδύασέ τα με την αγαπημένη σας sauce και καλή σας απόλαυση.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ριγκατόνι

250 γρ. Ριγκατόνι MISKO

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα

1/2 κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Για το dip φέτας

80 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

100 γρ. φέτα

1/2 κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ριγκατόνι MISKO. Βράζουμε για 11 λεπτά.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, την τριμμένη παρμεζάνα, το αποξηραμένο σκόρδο και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα ζυμαρικά.

Τοποθετούμε τα ζυμαρικά στον κάδο του air fryer και τα ψήνουμε στους 180°C για 10-15 λεπτά. Αν δεν χωράνε όλα τα ζυμαρικά, τα ψήνουμε σε δόσεις. Στα πρώτα 7 λεπτά ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και συνεχίζουμε το ψήσιμο.

Παράλληλα, σε ένα μεσαίο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, και σπάμε τη φέτα με τα δάχτυλα. Προσθέτουμε 1 κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σερβίρουμε τα pasta chips με το dip φέτας και επιπλέον τριμμένη παρμεζάνα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.