facebook instagram youtube

Μακαρονοσαλάτα με βίδες

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι MISKO

1/3 κούπα ταχίνι

3/4 κούπα παρμεζάνα, τριμμένη

150 γρ. λιαστές ντομάτες, κομμένες στη μέση

3 φρέσκα κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένα

3 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι

1/2 ματσάκι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Πριν σουρώσουμε τα ζυμαρικά κρατάμε στην άκρη 1 κούπα από το νερό που βράζουν.  

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το ταχίνι, την τριμμένη παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Αν είναι αρκετά πηχτή η σάλτσα μας, προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά.  

Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο μπολ. Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες μαζί με το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε πολύ καλά.  

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη πιατέλα και από πάνω πασπαλίζουμε με λίγο καβουρδισμένο σουσάμι και φρέσκο δυόσμο.  

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.