Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές με Miskoτίνη & Extrafino Συνταγές από τη Madame Ginger Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Extrafino Μακαρονάδες του κόσμουΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Extrafino No12
500 γρ. Extrafino Νο12 MISKO
12 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
100 γρ. flakes παρμεζάνας
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάζουμε σε ταψί περασμένο με λαδόκολλα τις σκελίδες σκόρδο, τις ραντίζουμε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις, για περίπου 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν.
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Extrafino Νο12 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο. Όσο είναι ζεστά τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα που έβρασαν, μαζί με τα σκόρδα και τα ζουμιά τους και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατεύουμε απαλά και με γρήγορες κινήσεις.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά πασπαλίζοντάς τα με flakes παρμεζάνας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.