Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Χρυσή Σειρά Συνταγές από τη Madame Ginger Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Τρυπητά Ζυμαρικά & Μακαρόνια Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Χρυσή Σειρά Παστίτσιο No2
500 γρ. Παστίτσιο Νο2 Χρυσή Σειρά MISKO
150 γρ. μανούρι θρυμματισμένο
3-4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
Για την σάλτσα πέστο
10 λιαστές ντομάτες
40 γρ. αμύγδαλα λευκά
2 σκελίδες σκόρδο
¼ κ.γ. μπούκοβο
½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
½ κ.γ. ξερή ρίγανη
½ κ.γ. ξερό θυμάρι
120 ml ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ετοιμάζουμε την πέστο. Βάζουμε τις λιαστές ντομάτες, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, το μπούκοβο, την πάπρικα, τη ρίγανη, το θυμάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάμε για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα, σχεδόν σαν πολτός.
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Παστίτσιο Νο2 Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναρίχνουμε κατευθείαν στην κατσαρόλα που έβρασαν μαζί με την σάλτσα πέστο. Πασπαλίζουμε με λίγη φρέσκια ρίγανη και θυμάρι και ανακατεύουμε απαλά να απλωθεί η σάλτσα ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε αμέσως με θρυμματισμένο μανούρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.