facebook instagram youtube

Μακαρόνια με πέστο λιαστής ντομάτας, μανούρι και μυρωδικά

Συνταγή από: Madame Ginger
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 12΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Χρυσή Σειρά Παστίτσιο No2

500 γρ. Παστίτσιο Νο2 Χρυσή Σειρά MISKO

150 γρ. μανούρι θρυμματισμένο

3-4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη

2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι

Για την σάλτσα πέστο

10 λιαστές ντομάτες

40 γρ. αμύγδαλα λευκά

2 σκελίδες σκόρδο

¼ κ.γ. μπούκοβο

½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά

½ κ.γ. ξερή ρίγανη

½ κ.γ. ξερό θυμάρι

120 ml ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε την πέστο. Βάζουμε τις λιαστές ντομάτες, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, το μπούκοβο, την πάπρικα, τη ρίγανη, το θυμάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάμε για 1-2 λεπτά.

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα, σχεδόν σαν πολτός.

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Παστίτσιο Νο2 Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναρίχνουμε κατευθείαν στην κατσαρόλα που έβρασαν μαζί με την σάλτσα πέστο. Πασπαλίζουμε με λίγη φρέσκια ρίγανη και θυμάρι και ανακατεύουμε απαλά να απλωθεί η σάλτσα ομοιόμορφα.

Σερβίρουμε αμέσως με θρυμματισμένο μανούρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.