Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
2 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
300 γρ. μυζήθρα, ξερή, τριμμένη με τα χέρια
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθούν καλά προσθέτουμε την τριμμένη μυζήθρα και ανακατεύουμε πολύ καλά για περίπου 5 λεπτά. Θέλουμε η μυζήθρα να σκουρύνει ελαφρώς, αλλά όχι να καεί.
Μόλις τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.