facebook instagram youtube

Μακαρόνια με καμμένη μυζήθρα

Μια από τις πιο απλές μα νόστιμες παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Ωδή στην νοστιμιά, αυτή τη τυρένια μακαρονάδα των 15 λεπτών θα σας ενθουσιάσει.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

2 κ.σ. βούτυρο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

300 γρ. μυζήθρα, ξερή, τριμμένη με τα χέρια

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθούν καλά προσθέτουμε την τριμμένη μυζήθρα και ανακατεύουμε πολύ καλά για περίπου 5 λεπτά. Θέλουμε η μυζήθρα να σκουρύνει ελαφρώς, αλλά όχι να καεί.

Μόλις τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.