Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 3 in /export/Web.Apache/root/Misko/wwwroot/wp-content/themes/misko/include/recipe-schema.php on line 46
facebook instagram youtube

Μακαρονάδα Βουτύρου

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

80 γρ. βούτυρο της επιλογής μας

50 γρ. τριμμένο σκληρό τυρί (παρμεζάνα, κεφαλογραβιέρα κ.λ.π.) & επιπλέον για το σερβίρισμα

100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κρατώντας στην άκρη περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν. Τα αφήνουμε για λίγο μέσα στο σουρωτήρι. Λιώνουμε το βούτυρο στην ίδια κατσαρόλα που έβρασαν τα ζυμαρικά σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα 50 γρ. τριμμένο τυρί και λίγο από το νερό ζυμαρικών που κρατήσαμε, ανακατεύουμε, αφήνουμε να πάρουν μια βράση και να χυλώσουν και προσθέτουμε τα ζυμαρικά.

Ανακατεύουμε με ζωηρές κινήσεις, προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο ακόμα νερό ζυμαρικών, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλίζοντάς τα αν θέλουμε με επιπλέον τριμμένο τυρί.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.