Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
80 γρ. βούτυρο της επιλογής μας
50 γρ. τριμμένο σκληρό τυρί (παρμεζάνα, κεφαλογραβιέρα κ.λ.π.) & επιπλέον για το σερβίρισμα
100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κρατώντας στην άκρη περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν. Τα αφήνουμε για λίγο μέσα στο σουρωτήρι. Λιώνουμε το βούτυρο στην ίδια κατσαρόλα που έβρασαν τα ζυμαρικά σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα 50 γρ. τριμμένο τυρί και λίγο από το νερό ζυμαρικών που κρατήσαμε, ανακατεύουμε, αφήνουμε να πάρουν μια βράση και να χυλώσουν και προσθέτουμε τα ζυμαρικά.
Ανακατεύουμε με ζωηρές κινήσεις, προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο ακόμα νερό ζυμαρικών, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλίζοντάς τα αν θέλουμε με επιπλέον τριμμένο τυρί.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.