Κατηγορίες Συνταγής:
Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές με Miskoτίνη & Extrafino Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Miskoτίνη Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Ιταλικές Μακαρονάδες Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Μiskoτίνη No10
500 γρ. Miskoτίνη Νο10 MISKO
100 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Για το πέστο βασιλικού
80 γρ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
60 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
40 γρ. κουκουνάρι
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
120 ml ελαιόλαδο

Ετοιμάζουμε το πέστο. Βάζουμε τα φύλλα βασιλικού σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) μαζί με το κουκουνάρι και χτυπάμε για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το σκόρδο, την παρμεζάνα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάμε για 30 δευτερόλεπτα.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε δυο-τρεις δόσεις και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθεί τελείως το πέστο. Εάν μας φαίνεται πολύ πηχτή, προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο.
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Miskoτίνη Νο10 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα και περιχύνουμε με το πέστο. Ανακατεύουμε απαλά ώστε να μοιραστεί η σάλτσα σε όλα τα ζυμαρικά.
Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.