facebook instagram youtube

Mac and Cheese Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 40΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη

300 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO

750 ml ζωμό λαχανικών

250 γάλα χαμηλών λιπαρών

100 γρ. τριμμένο τσένταρ

2 κ.σ. παρμεζάνα

1 κ.σ. βούτυρο

1/8 κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου

αλάτι

πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ζωμό, το γάλα, ρίχνουμε το βούτυρο, τη σκόνη σκόρδου, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και μόλις τα υλικά πάρουν βράση ρίχνουμε τα MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη.

Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ανακατεύουμε διαρκώς τα ζυμαρικά για να μη μας κολλήσουν.

Μετά από 15 λεπτά κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το τσένταρ και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.