15΄
Χρόνος
Προετοιμασίας
Προετοιμασίας
40΄
Χρόνος
Μαγειρέματος
Μαγειρέματος
εύκολη
Βαθμός
Δυσκολίας
Δυσκολίας
4
Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη
300 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO
750 ml ζωμό λαχανικών
250 γάλα χαμηλών λιπαρών
100 γρ. τριμμένο τσένταρ
2 κ.σ. παρμεζάνα
1 κ.σ. βούτυρο
1/8 κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ζωμό, το γάλα, ρίχνουμε το βούτυρο, τη σκόνη σκόρδου, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και μόλις τα υλικά πάρουν βράση ρίχνουμε τα MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη.
Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ανακατεύουμε διαρκώς τα ζυμαρικά για να μη μας κολλήσουν.
Μετά από 15 λεπτά κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το τσένταρ και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.