Κατηγορίες Συνταγής:
Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ορεκτικά Καλοκαιρινές & Ανοιξιάτικες Συνταγές Εύκολες & Γρήγορες Συνταγές Παραδοσιακές Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Πενάκι της MISKO Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πενάκι
500 γρ. Πενάκι MISKO
2 ντομάτες σε κυβάκια
1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
1 αγγούρι σε κυβάκια
100 γρ. μαύρες ελιές
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200 γρ. φέτα σε κυβάκια
2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Πενάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και τα αφήνουμε μέσα στο σουρωτήρι.
Σε μπολ ρίχνουμε τις ντομάτες, την πιπεριά, το αγγούρι, τις ελιές, το κρεμμύδι, αλάτι, την φέτα, 4- 5 κ.σ. ελαιόλαδο και 2 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι.
Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα φρέσκιας ρίγανης και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη φρέσκια ρίγανη.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.