Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Συνταγές από τον Μ. Δημητρούλη Καθημερινές Συνταγές Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Τριβελάκι Συνταγές για ΜακαρονοσαλάταΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε
500 γρ. Τρικολόρε Τριβελάκι MISKO
200 γρ. μαρούλι κομμένο
Για τις κοτομπουκιές
400 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
4 φέτες ψωμί τοστ
2 αυγά
80 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
Για τη σάλτσα
200 γρ. γιαούρτι 2%
50 γρ. μαγιονέζα light
50 γρ. μουστάρδα
20 γρ. Worcestershire shire
λίγη σκόνη σκόρδου
λίγη σκόνη κρεμμυδιού
Χυμό από 1/2 λεμόνι
2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
40 γρ. φιλέτο αντζούγιας ή σαρδέλας
20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια 3 εκατοστών και το χτυπάμε με έναν πλάστη
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε το ψωμί του τοστ μέχρι να πάρουμε τρίμμα και σοτάρουμε με λίγο λάδι και πάπρικα σε αντικολλητικό τηγάνι. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε την παρμεζάνα.
Σε διαφορετικά μπολ βάζουμε το αλεύρι, το τρίμμα και τα αυγά τα οποία χτυπάμε.
Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου από το αλεύρι, το αυγό και το τρίμμα ψωμιού και τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε όλα τα υλικά της σάλτσας μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει ρίχνουμε αλάτι, προσθέτουμε το Τρικολόρε Τριβελάκι MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το Τριβελάκι με το μαρούλι, τη σάλτσα, τις κοτομπουκιές, προσθέτουμε προαιρετικά παρμεζάνα και απολαμβάνουμε οικογενειακώς.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.