facebook instagram youtube

Μακαρονοσαλάτα Ceasar’s με σπιτικές κοτομπουκιές

Η ιδανική μακαρονοσαλάτα για όλη την οικογένεια. Οι αγαπημένες κοτομπουκιές των παιδιών μαγειρεύονται στο σπίτι και πλαισιώνονται από μια ελαφριά μακαρονοσαλάτα με τρικολόρε τριβελάκι.

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 40΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 5 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε

500 γρ. Τρικολόρε Τριβελάκι MISKO

200 γρ. μαρούλι κομμένο

Για τις κοτομπουκιές

400 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου

4 φέτες ψωμί τοστ

2 αυγά

80 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

αλάτι

Για τη σάλτσα

200 γρ. γιαούρτι 2%

50 γρ. μαγιονέζα light

50 γρ. μουστάρδα

20 γρ. Worcestershire shire

λίγη σκόνη σκόρδου

λίγη σκόνη κρεμμυδιού

Χυμό από 1/2 λεμόνι

2 κ.σ. σιρόπι αγαύης

40 γρ. φιλέτο αντζούγιας ή σαρδέλας

20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια 3 εκατοστών και το χτυπάμε με έναν πλάστη

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε το ψωμί του τοστ μέχρι να πάρουμε τρίμμα και σοτάρουμε με λίγο λάδι και πάπρικα σε αντικολλητικό τηγάνι. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε την παρμεζάνα.

Σε διαφορετικά μπολ βάζουμε το αλεύρι, το τρίμμα και τα αυγά τα οποία χτυπάμε.

Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου από το αλεύρι, το αυγό και το τρίμμα ψωμιού και τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε όλα τα υλικά της σάλτσας μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει ρίχνουμε αλάτι, προσθέτουμε το Τρικολόρε Τριβελάκι MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το Τριβελάκι με το μαρούλι, τη σάλτσα, τις κοτομπουκιές, προσθέτουμε προαιρετικά παρμεζάνα και απολαμβάνουμε οικογενειακώς.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.