facebook instagram youtube

Πρωτεϊνική μακαρονόπιτα

Συνταγή από: Paxxi

Η πρωτεϊνική μακαρονόπιτα χωρίς φύλλο είναι το απόλυτο γεύμα, όταν θέλεις κάτι γεμάτο πρωτεΐνη αλλά γευστικό και εύκολο! Σύμμαχος τα Spaghetti Protein Misko ενώ με την προσθήκη cottage cheese και φέτας τσιμπάς ακόμα περισσότερη πρωτεΐνη κάνοντας την πίτα χορταστική και λαχταριστή. Η μακαρονόπιτα χωρίς φύλλο είναι ιδανική για να την απολαύσεις στο σπίτι ή να την πάρεις μαζί σου στη δουλειά, παρέχοντας ενέργεια και θρέψη που θα σε κρατήσουν όλη μέρα!  

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 45΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Protein

400 γρ Σπαγγέτι Protein MISKO

25 γρ. αλάτι

4 αυγά, σε θερμ. δωματίου

250 ml γάλα σε θερμ. δωματίου

3 κ. σ. ελαιόλαδο

250 γρ στραγγιστό γιαούρτι σε θερμ. δωματίου

5 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

½ κ. γ. πιπέρι

1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή

1 κ. γ. αλάτι , προαιρετικά

400 γρ cottage cheese σε θερμ. δωματίου

250 γρ φέτα θρυμματισμένη

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το νερό, όταν βράσει ρίχνω το αλάτι και τα Σπαγγέτι Protein MISKO. Ανακατεύω , μειώνω την ένταση σε μέτρια, τα αφήνω να βράσουν σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας και τα στραγγίζω. 

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά με το γάλα, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι. 

Προσθέτω το αλεύρι, το πιπέρι, την πάπρικα, το cottage cheese, τα 2/3 της φέτας και ανακατεύω καλά. 

Τέλος ενσωματώνω στο μείγμα τα στραγγισμένα Σπαγγέτι Protein MISKO και τα μεταφέρω σε λαδωμένο ταψί 27 x 27 εκ. 

Θρυμματίζω από πάνω την υπόλοιπη φέτα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις για 40 λεπτά συν άλλα 10 στον αέρα. 

Μόλις πάρει χρυσαφί χρώμα είναι έτοιμη, βγάζω από το φούρνο και αφήνω να κρυώσει 15 λεπτά πριν κόψω σε κομμάτια και σερβίρω.  

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.