Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Αυγό Συνταγές για Air Fryer Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Τυρί Συνταγές της Paxxi Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές με ΣπαγγέτιΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Protein
400 γρ Σπαγγέτι Protein MISKO
25 γρ. αλάτι
4 αυγά, σε θερμ. δωματίου
250 ml γάλα σε θερμ. δωματίου
3 κ. σ. ελαιόλαδο
250 γρ στραγγιστό γιαούρτι σε θερμ. δωματίου
5 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κ. γ. πιπέρι
1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ. γ. αλάτι , προαιρετικά
400 γρ cottage cheese σε θερμ. δωματίου
250 γρ φέτα θρυμματισμένη
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το νερό, όταν βράσει ρίχνω το αλάτι και τα Σπαγγέτι Protein MISKO. Ανακατεύω , μειώνω την ένταση σε μέτρια, τα αφήνω να βράσουν σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας και τα στραγγίζω.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά με το γάλα, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι.
Προσθέτω το αλεύρι, το πιπέρι, την πάπρικα, το cottage cheese, τα 2/3 της φέτας και ανακατεύω καλά.
Τέλος ενσωματώνω στο μείγμα τα στραγγισμένα Σπαγγέτι Protein MISKO και τα μεταφέρω σε λαδωμένο ταψί 27 x 27 εκ.
Θρυμματίζω από πάνω την υπόλοιπη φέτα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις για 40 λεπτά συν άλλα 10 στον αέρα.
Μόλις πάρει χρυσαφί χρώμα είναι έτοιμη, βγάζω από το φούρνο και αφήνω να κρυώσει 15 λεπτά πριν κόψω σε κομμάτια και σερβίρω.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.